Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Abonneer je op onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van de laatste berichten. Maximaal 1 bericht per maand.

Engeland met kinderen

Van schattige cottage tot hippe hotels in de stad. Tijdens vakantie in Engeland met kinderen kun je alle kanten op. Bij Engeland denk je meteen aan koningin Elisabeth, The Big Ben in Londen en high tea met lekkere hapjes, maar wist je dat Engelse boerderijen bijna allemaal hun deuren open hebben staan voor bezoekers? Hoe leuk zou het zijn om met de kinderen het platteland van Engeland af te reizen!

Engeland met kinderen cottage

Prachtige tuinen
De Engelse kennen een rijke cultuur van kastelen en indrukwekkende tuinen. Vooral in de deelstaat Wales zijn er honderden te vinden. De grootste kathedraal kunt u bezichtigen in Canterbury. En als je kinderen en jij zelf dol zijn op de vrolijke kleuren van bloemen, de Kanaaleilanden staan bijna het hele jaar in bloei door het zachte klimaat op deze eilanden.

Pret in de stad
In Londen zit een fantastische Disney Store en het wereldberoemde Hamleys, waar levensgrote Barbiehuizen en actiehelden tot leven komen. Niet alleen als kind word je hier blij om rond te lopen. Een ander groot shop en entertainment centrum ligt in Birmingham, genaamd The Bullring. De pretparkliefhebbers kunnen het beste voort maken naar Alton Towers.

Engeland met kinderen Londen

Culturele toverachtige hoogpunten
Harry Potter komt tot leven in Ainwick Castle, dat decor stond voor Zweinstein. De mysterieuze steencirkels vindt u in Stonehenge. Terwijl Winstor Castle het grootse kasteel en oudste bewoonde kasteel ter wereld is! Zeker een bezoekje waard om een high tea bij de koningin te doen.

Engeland met kinderen

De mening van mijn buurmeisje (4 jaar)
Het dolhof door het maisveld in de omgeving van Birmingham heeft de grootste indruk gemaakt. Terwijl ze opdrachten moest uitvoeren om de juiste weg te vinden, maar gelukkig wel veilig papa‘s hand vast had. De limonade na de zoektocht bij de boerderij was welverdiend. Ook een dag in Black Country Living museum was een groot succes. In deze volledig oude stad loopt de bevolking in klederdracht, kun je de mijnen in en echte fish & chips in een krant gerold eten.

Engeland met kinderen fish and chips

Feiten en Tips
Wil jij op vakantie naar Engeland met kinderen? Lees hier onze tips!

Rondreizen
Veel mensen die naar Engeland op vakantie gaan, gaan vaak naar London en omgeving. Maar Engeland heeft zoveel meer en leent zich uitstekend voor een rondreis. Je kunt zelf lossen accomodaties boeken óf kiezen voor een georganiseerde rondreis.

Hoe kom je er?
Engeland is perfect bereikbaar met eigen auto via de kanaaltunnel en een ferry (ze rijden er wel links ;-). Zie je dit niet zitten? Je kunt ook goedkope vliegtickets vinden naar verschillende bestemmingen in Engeland. Een handige site voor het vinden van een ticket is www.skyscanner.nl 

Accomodaties
Je vindt in Engeland veel verschillende accomodaties. Van luxe hotels tot campings en van hostels tot schattige B&B’s. Je kunt een groot aantal accomodaties vinden kun je vinden via bijvoobeeld www.trivago.nl  www.expedia.nl of www.booking.com

Reisverslagen en Tips
Heb je zelf Engeland met kinderen bezocht en vind je het leuk om jouw ervaring te delen met andere reislustige ouders? We ontvangen super graag je tips of zelfs een heel reisverslag van jullie reis. Je kunt je reisverslag uploaden via deze pagina of mailen naar info@kidsopreis.com. We plaatsen je verslag hieronder op deze pagina.


Klimaat: Zeeklimaat – Beste Reistijd: Mei t/m September – Visum: Nee – Inentingen: Nee – Taal: Engels – Valuta: Britse Pond


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *