Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Abonneer je op onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van de laatste berichten. Maximaal 1 bericht per maand.

Over ons

“Samen de wereld ontdekken

Toen onze oudste zoon Thomas 5 weken oud was, begon het weer te kriebelen en 3 weken later zaten we met z’n drieën in het vliegtuig naar Griekenland. Het vliegen ging super en ook de week daar was heerlijk. Het was toen dat we ons voornamen om te blijven reizen, ook mét kinderen. Toen Thomas 2 jaar oud was, is onze dochter Nina geboren. Ook zij zat met een paar weken voor het eerst in een vliegtuig voor een vakantie in Europa. Kort daarna namen we ze beiden mee op een rondreis door Zuid-Afrika en een jaar later door Costa Rica. Intussen is ons gezin uitgebreid met Thijmen (’15) en ook met drie kids blijft het reizen in ons DNA zitten 🙂

Over ons

Sommige mensen vinden zo’n verre vliegreis misschien egoïstisch; de kids vinden een camping in België tenslotte net zo leuk vinden. En daar hebben ze helemaal gelijk in maar vind je dat als ouder ook? Waarom kan een vakantie niet leuk zijn voor de kids én de ouders? En of dat dan in Nederland, Europa of verder weg is, maakt uiteraard geen verschil! Onze ervaring is dat het de kinderen niet uitmaakt waar je ze mee naar toe neemt ,zolang je maar gezamenlijk kunt genieten van alles wat je meemaakt.

Een verre vliegreis vraagt uiteraard wat meer voorbereiding dan een weekje in een vakantiepark, maar de meeste mensen overschatten de moeilijkheid. Met een paar kleine aanpassingen (zie onze tips) kun je jouw kroost ook echt door die vliegreis van 10 uur heenslepen 🙂

Een andere veel gehoorde reactie, zijn de hoge kosten van een verre reis. Je kunt iedere vakantie zo duur maken als je zelf wilt en dat geldt ook voor een verre reis. Als je het een beetje slim organiseert, hoeft een vakantie in Thailand niet veel duuder te zijn dan een autovakantie in Europa.

Zoek je het zelf liever wat dichterbij? Geen probleem! Ook voor dichtbij huis vind je volop leuke adresjes en uitjes op onze site. Wat denk je bijvoorbeeld van een weekendje logeren in een vogelhuisje of een weekje samen cultuur snuiven in Brugge?

Wat je ook gaat doen, geniet ervan met elkaar!

Christel

Moeder van Thomas (2010), Nina (2012) en Thijmen (2015)

Over ons