Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Abonneer je op onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te zijn van de laatste berichten. Maximaal 1 bericht per maand.

De schrijvers

Ben je nieuwsgierig naar de mensen achter de tips en vakantieverhalen op Kids op Reis? We stellen ons graag even aan je voor!

Carina
Ik ben Carina (34 jaar), 17 jaar samen met Johan (38), waarvan we er 10 samen wonen. Allebei geboren en getogen in Volendam. Samen hebben we 2 kinderen. Finn (5) is een lief, eerlijk en makkelijk kind waarvan we altijd zeggen: “Met hem kunnen we de wereld over”. Met een steen en een tak vermaakt hij zich uren, hij is overal voor in en hij vindt alles interessant. Hij gaat bijna nooit zijn boekje te buiten en we kunnen hem daarom vertrouwen. Met Saar (3) is het een ander verhaal. Een vrolijke meid met een sterke eigen wil. Met haar schattige lach tovert ze vele glimlachjes om zich heen, maar.. Ze is ontdeugend, luistert nauwelijks en doet graag wat ze zelf wil. Houdt vooral niet van jurken, poppen en prinsessen, maar van broeken, dino’s en monstertrucks. Vaak is haar broer de dupe van haar streken met heftige ruzies tot gevolg (*telt tot 100). Oorspronkelijk ben ik doktersassistente en later omgeschoold tot leerkracht. Toch ben ik niet werkzaam in een van deze vakgebieden. Ik ben eigenaar van webshop Royaltykids.nl en ik werk parttime als administratief medewerker bij een haarcosmetica-bedrijf. Daarnaast heb ik een aantal hobby’s waarvan ‘reizen’ er een is. We proberen de kindervakanties zoveel mogelijk te gebruiken om te genieten van het binnen- en buitenland. ‘Vroeger’ maakten we vooral verre reizen, maar daar heeft de komst van de kinderen wel wat verandering in gebracht. We houden het vaker binnen Europa en hebben na een aantal slechte vliegervaringen besloten om voorlopig te reizen per auto. Het idee was ‘tot de jongste 3 is’, maar nu dat inmiddels zover is schuiven we deze grens nog even door. De rode draad door alle dagelijkse beslommeringen heen is het schrijven over het dagelijks leven. Over de reizen die we maken, maar ook anekdotes over de kinderen. Het schrijven voor Kidsopreis.com over onze reizen met de kids is daarom een leuke aanvulling op mijn afwisselende lijst met bezigheden.

Carina Keizer

Christel
Ik ben Christel (32 jaar) en samen met mijn wederhelft Arjan heb ik drie kinderen, Thomas (6 jaar), Nina (3 jaar) en Thijmen (1 jaar). We wonen in het gezellige Breda en ik kan wel zeggen dat het er hier in huis af en toe behoorlijk chaotisch aan toe gaat :-). Onze oudste zoon Thomas is een ras-entertainer en er gaat dan ook geen dag voorbij dat we niet getrakteerd worden op een mini-concert. Nina is een echt meisje-meisje en af en toe een dramaqueen in de dop. We kunnen ontzettend met haar lachen en genieten van haar gekwebbel. Onze benjamin Thijmen is een vrolijk mannetje dat eigenlijk alles prima vindt. Als derde kindje is hij volgens mij inmiddels gewend aan alle drukte wat hem juist extra relaxed maakt ;-). Naast dat ik de eigenaresse ben van Kids op Reis, ben ik ook de trotste eigenaar van Charlie Choe Sleepwear. Helaas is Arjan geen huisvader dus met twee drukke banen kijken wij altijd enorm uit naar onze vakanties! Verre reizen maakten we al voordat we kinderen hadden en zijn we eigenlijk blijven doen na de geboorte van Thomas. Ik werk met enorm veel plezier aan Kids op Reis en vind het geweldig om te lezen wanneer mensen door een artikel op de site voor een bepaalde bestemming gekozen hebben. Blijf jullie feedback, tips en opmerkingen dan ook vooral met ons delen!

Christel van Hoof

Myrena
Ik ben Myrena (40 jaar), juf van beroep, maar al vele jaren fulltime manager van het huis :-). Me-time vind ik in mijn yoga en zangles. Ik ben getrouwd met Jorrit (40 jaar) ondernemer, kitesurfer en een hele lieve papa. We hebben drie heerlijke kids: Nick is 11, heeft een rijke fantasie, is gek op trampoline springen, slangen en hagedissen zijn zijn lievelingsdieren en hij wil later bioloog worden, net als Freek Vonk.Onze middelste Timo is 8 jaar en is ook een echt buitenkind, zijn lievelingsdier is een leeuw en hij wil het liefst in een boomhut in de jungle wonen. En hij wil net als papa leren kiten. Onze kleinste is Indy. Zij is 3 jaar en is een lief, energiek, ondernemend en vindingrijk meisje dat heel graag in het water speelt. Ze is een echte poppenmama en vindt eigenlijk alle dieren lief. We zijn heel vaak met zijn vijfjes op het strand te vinden, dat is toch wel echt onze happy place! In juli zijn we voor ruim een half jaar op wereldreis vertrokken, om ervaringen op te doen, om herinneringen te maken met elkaar, om veel tijd in de natuur te zijn en vooral om veel tijd met elkaar door te brengen. Mijn wereldreis verhalen kun je volgen via Kids op Reis!

Myrena en haar gezin

Judith
Toen ik mijn man Mark leerde kennen, was al snel duidelijk dat we een gemeenschappelijke deler hebben: reizen!
We reisden samen met de trein door het grote China, doorkruisten met de camper het westen van Canada, sliepen in stroomloze lodges in Tanzania en brachten we een nacht door bij de Bedoeïen in de woestijn van Jordanië. Als kers op de taart maakten we een rondreis door het exotische Maleisië.
Inmiddels zijn we de trotse ouders van 2 stoere jongens, Senn (2010) en Tijs (2014). Het zoeken naar een reis voor het hele gezin is voor mij een echte (leuke) uitdaging. Ik vind het héérlijk om te speuren naar fijne, kindvriendelijke accommodaties op de leukste plekken, waar het ook voor ouders heel goed toeven is. Of het nu een dagje uit, een week op een camping of een mooie rondreis is, ik maak er graag een uitgebreide zoektocht van. We merken nu bijvoorbeeld dat je niet persé heel ver weg hoeft om allemaal een fijne vakantie te hebben. Er valt in Nederland en Europa ook nog zoveel moois te ontdekken (en er gaat natuurlijk altijd zo lekker veel mee in die auto hè?!? 🙂
Toen Christel mij vroeg om af en toe wat te schrijven voor Kids op reis, heb ik dan ook niet getwijfeld. Ik vind het leuk om te vertellen over de tripjes met ons gezin en om onze leukste adresjes te delen!

De Loonse en Drunense Duinen